logo-skincareplanning

Schoonheidsspecialist Nienke Buwalda

schoonheidsspecialist Nienke BuwaldaSinds 1996 ben ik schoonheidsspecialist in mijn instituut Lanine. Ervaring en scholing op een zo breed mogelijk gebied is noodzakelijk om de ontwikkelingen in mijn vakgebied bij te houden. Na de basisopleiding en de voortgezette opleiding schoonheidsspecialist, heb ik me geschoold in allerlei soorten behandelingen, bredere theoretische kennis over de huid, verschillende cosmeticamerken, ingrediëntenleer, massagevormen, hbo medische basiskennis etc. Jaarlijks bezoek ik congressen en vakbeurzen om bij te blijven in mijn vak en te netwerken met mijn collega's. Zo volg ik steeds de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Uiteraard heb ik mij aangesloten bij de branchevereniging Anbos en werk ik volgens de hygiënecode. Professionaliteit komt altijd eerst. Kennis en kunde is belangrijk om mijn vak goed uit te kunnen oefenen en verder voeg ik zeer veel passie toe.

Sinds 2009 werk ik met een meer holistische aanpak. Ayurveda is steeds belangrijker geworden. Levensfilosofie die uitgaat van geest, voeding en massage. Met mijn handen wil ik u laten ontspannen en geestelijk tot rust laten komen terwijl ik mijn kennis en kunde inzet om de conditie van uw huid te verbeteren en zo gezond en mooi mogelijk te houden. Na het behalen van de hbo-opleiding Ayurvedisch massage therapeut werk ik regelmatig met dr. Robert Persaud samen. Het geven van een Abhyanga (Ayurvedische lichaamsmassage)is heerlijk om te doen.

In 2011 heb ik het cosmeticamerk TheraVine volledig in mijn instituut geïntegreerd. De hoge doseringen actieve werkstoffen voor het resultaat, de basis van druivenpitolie en het gebruik van de essentiële oliën bevalt me erg goed. Ook de bijbehorende protocollen voor de behandelingen sluiten erg goed aan bij mijn ideeën. De filosofie van TheraVine en het gedachtengoed van Ayurveda komen heel dicht bij elkaar.

In 2013 heb ik de groothandel TheraVine Nederland opgezet. Volledig overtuigt van het huidverbeteringsproduct TheraVine uit Zuid Afrika neem ik de distributie voor de Benelux voor mijn rekening. De nieuwe taken die horen bij het distribueren van de producten vind ik een mooie uitbreiding van mijn activiteiten.
De verdieping die ontstaat omdat ik veel dieper de kennis van werkstoffen en protocollen bestudeer heeft een positieve uitwerking voor zowel de schoonheidssalon als de groothandel.

Het is heel belangrijk om na de behandeling het resultaat zo lang mogelijk vast te blijven houden. Graag adviseer ik u in de producten die u thuis kunt gebruiken om uw huid gezond te houden. Een goed samengestelde basis set voor thuis bestaat uit: een reinigingsproduct, lotion en crème. Een beter resultaat bereikt u door dit aan te vullen met een serum en een oogcrème. Tenslotte kunt u ook een peeling en masker toevoegen die u wekelijks gebruikt. Alle producten zijn ook via de webshop te bestellen.

 

Onze huid is ons grootste orgaan. We moeten er zeer zuinig op zijn en goed behandelen om haar zo gezond mogelijk te houden. Regelmatig bezoeken van de schoonheidsspecialist draagt daar aan bij.

Deel dit artikel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@lanine.nl
KvK  17093938 
BTW id
NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

Lanine's Blog

No items found.