logo-skincareplanning

Cosmeticamerken

De door mij gekozen cosmeticamerken zijn zeer zorgvuldig getoetst. Ten eerste gaat het om de basis van het product. Worden er plantaardige oliën gebruikt? Belangrijk in de keuze is de hoeveelheden werkstoffen. Zit er voldoende werkstof in om resultaat te behalen? De soorten werkstoffen. In hoeverre zijn de werkstoffen natuurlijk? Welke toevoegingen worden gebruikt, zitten daar onnodige toevoegingen bij? Ik wil liever geen parfum toegevoegd. En in hoeverre sluit het product aan bij mijn Ayurvedische gedachten? Tot slot is het belangrijk om te weten dat de cosmeticalijnen onderling ook goed matchen zodat de producten eventueel door elkaar kunnen worden gebruikt.

TheraVine, mijn hoofdmerk, is een top product met een basis van werkstoffen uit wijnproducten, essentiële oliën en advanced skin technology, zoals cosmeceuticals, peptiden, liposomen etc. Nog nooit heb ik zo’n goed product in mijn praktijk gehad met zulke geweldige resultaten.

Vavin heeft een heel eigen visie over hoe een crème opgebouwd moet zijn, wat er wel in thuis hoort, wat niet. In welke huidlaag het moet werken. Er wordt lang en zorgvuldig aan gewerkt en zij zorgen voor veel achtergrond scholing.

Met deze cosmeticamerken kan ik de juiste keuze maken voor uw huid.

 

Deel dit artikel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@lanine.nl
KvK  17093938 
BTW id
NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

Lanine's Blog

No items found.