logo-skincareplanning

TheraVine™

De wetenschap achter TheraVine™:

 Nieuwste geavanceerde
huid technologie

   Druivenproducten   Essentiële oliën en planten
 • peptides
 • molecular films
 • werkzame stoffen
 • liposomes
 • cosmetceuticals
 
 • druivenpit olie
 • druivenpit extract
 • rode druivenschil extract
 • rode wijnblad extract
 
 • inheemse medicinale planten
 • therapeutische essentiële oliën
 • planten werkstoffen

Hoe werkt TheraVine™?

In alle producten van TheraVine vindt u de krachtige antioxidanten van de Pinotage druif. Druivenpitolie is rijk aan omega vetten en linolzuur en wordt door de huid volledig opgenomen. Druivenpit extract is de krachtigste antioxidant die beschikbaar is. Werkstoffen als Polyfenolen werken vele malen sterker dan vitamine C (20 x) en vitamine E (50 x). Resveratrol uit de druivenschil is een sterke antioxidant die zowel ontstekingsremmend als anti-aging werkt. Rode wijnbladextract stimuleert de doorbloeding.

De essentiële oliën en planten hebben positieve effecten op huid en geest. Planten als Rooibos, Aloe, Ximenia en Cape Kamille werken onder andere als antioxidant, kalmeren, anti-ageing en zijn cel vernieuwend.

Tenslotte werken de actieve ingrediënten uit de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geavanceerde huid technologie in de diepere huidlagen en op celniveau aan de gezondheid, versterking, vocht en mooi blijven van de huid waardoor rimpels, vlekken, couperose e.d. verdwijnen of worden uitgesteld.

Een progressief merk dat waarmaakt wat het belooft met een geheel eigen visie in behandeling en verzorging voor thuis.

Waarom zijn druiven zo goed in cosmetica?

Druiven bevatten biologische activiteiten in de vorm van bioactieve polyfenolen. Druiven wordt toegepast in cosmetica omdat:
 1. Ze bestrijden het anti-ageing proces.
 2. Remmen en beperken het ontstaan van allerlei soorten vrije radicalen:
  1. werkt ontgiftend voor een huid die is blootgesteld aan verontreiniging, sigarettenrook, langdurige blootstelling aan de zon, allerlei soorten stress etc.
  2. remt vetzuur oxidatie af en houdt de celmembranen in goede conditie
  3. beschermt genetisch materiaal en brengt aantal mutaties naar beneden.
 3. Herstellen en verstevigen van de bloedvaten en helpt het 'zware benen gevoel' verlichten.
 4. Stimuleert collageen en elastine synthese in de huid en houdt de huid stevig en elastisch.
 5. Remt elastase activiteit (eiwittenafbraak) en de activiteit van diverse enzymen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van ontstekingen. Daarbij de huid verzachtend en het verouderingsproces bestrijdend.
 6. Helpt de melanine synthese verminderen en remt de tyrosinase activiteit, daarbij de huid iets oplichtend en de frisse teint van de huid herstellend en helpt pigmentvlekken voorkomen.
 7. Remt glycosatie processen (het koppelen van één of meerdere suikermoleculen aan proteïnen) af en brengt daarbij de cross linking van collageen vezels, verantwoordelijk voor zo veel signalen van het verouderingsproces van de huid, naar beneden.
 8. Druiven zijn rijk aan vitamines A, C, B1, B2 en P en de mineralen kalium, ijzer en mangaan. Deze zijn zeer nuttig bij re-mineraliseren, detoxing, en anti-ageing.
 9. De druiven extracten bevatten fruitzuren die de huid op natuurlijk en zachte wijze exfoliëren. Dit zijn : appelzuur (Malic), melkzuur (Lactic), citroenzuur (Citric), azijnzuur (Acetic), barnsteenzuur (Succinic) en wijnsteenzuur (Tartaric).

Wie is TheraVine™?

TheraVine™ is een innovatief en wereldbekend cosmeticamerk uit zuid Afrika. Het is ontwikkeld in het hart van de wijngaarden in Stellenbosch, door een gespecialiseerd wetenschappelijk internationaal team onder leiding van Lisa Smit. Zij is schoonheidsspecialist en cosmetoloog met een jarenlange ervaring in top Health en Spa Resorts.

De basis van de TheraVine™ huidverbeteringsproducten zijn de fijnste druivenproducten van de Pinotage druif, inheemse medicinale planten en de nieuwste geavanceerde technologische actieve ingrediënten. Deze laatste worden steeds in de hoogst toegestane concentraties toegevoegd.

De actieve bestanddelen van de producten van TheraVine zijn zorgvuldig geselecteerd en voorbereid met immense zorg door de jaren heen. De producten van de wereldklasse druiven zijn speciaal verzorgd en geoogst en bestaan uit druivenpitten, druivenpit extracten, schillen, druivenpitolie en wijnblad extracten.

Maar de bezorgdheid van TheraVine™ gaat verder dan alleen uw huid. De natuurlijk samengestelde producten bevatten geen schadelijke alcoholen, kunstmatige parfums, kleurstoffen, schadelijke petrochemische producten of minerale oliën. Geen van de producten is op dieren getest en tenslotte biedt TheraVine ™ verschillende parabenen vrije producten.

Deel dit artikel:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contactinformatie

Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@lanine.nl
KvK  17093938 
BTW id
NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

Lanine's Blog

No items found.