Mijn account:

laninewebshop

  • Home
  • Vavin
  • Vavin 4C Activeer (Intensive dagcrème droog – zeer droge huid)

Vavin 4C Activeer (Intensive dagcrème droog – zeer droge huid)

Vavin_Intensive__4ec670831c959.jpgVavin_Intensive__4ec670831c959.jpg
Met levering TNT voor € 8,77
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: € 52,50
Korting
Beschrijving

Inhoud: 50 ml

De crèmes van Vavin bevatten een unieke combinatie en hoog gehalte aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden direct opgenomen door de diepere huidlagen en oefenen hun werking van binnenuit, waardoor er langdurige huidverbetering optreedt.

Glucanen reguleren cel vernieuwing en stimuleren de Langerhans cellen in de huid. De huid wordt beter beschermd tegen schadelijke invloeden zoals bij voorbeeld zonlicht. Centella Asiatica is een krachtig ingrediënt dat de collageenaanmaak verhoogt en ontstekingen tegengaat waardoor litteken vorming verminderd. Het werkt zowel bij huidveroudering als tegen problemen zoals acne. Hyaluronzuur zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid, zowel aan de oppervlakte als in de diepere huidlagen.

Verder gebruikt Vavin hoogwaardige natuurlijke oliën en vetten, zoals jojoba-olie, borage-olie, macadamia-olie, sheabutter, squaleen en ceramides. Bij Vavin droge – zeer droge huid zijn extra vetstoffen toegevoegd die langer aanwezig blijven aan de oppervlakte van de huid en minder snel intrekken.

Het specifieke ingrediënt biosacchariden onderdrukt allergie en irritatie. De gevoelige huid verdraagt de producten uitstekend. Vit E en A en druivenextract werken als antioxidant tegen huidveroudering.

Bij de ontwikkeling van de Vavin producten wordt gestreefd naar een zo'n hoog mogelijke concentratie van actieve werkstoffen en een zo laag mogelijk concentratie van hulpstoffen (b.v. emulgatoren, stabilisatoren, geurstoffen).

Gebruiksaanwijzing: de crème na reiniging van de huid licht opbrengen en goed inmasseren, totdat de crème volledig in de huid is opgenomen. Vermijd echter direct contact met de ogen.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Contactinformatie

Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@lanine.nl
KvK  17093938 
BTW id
NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

Lanine's Blog

No items found.