Mijn account:

laninewebshop

Post Treatment Recovery Kit 3 items

Kit met 3 items
T704: FGF-2 Activator
T705: HA+ Barrier Balm
T706: HA Hydra-Xyl 3D Mask
Met levering PostNL voor € 9,20
Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs: € 66,00
Korting
Beschrijving

T704 FGF-2 Activator

Zeer geconcentreerd complex met biotechnische ingrediënten om huidveroudering te voorkomen. Bevat Linefactortm C dat ondersteunt bij het corrigeren van verlies van elasticiteit, verbeteren huidtextuur en zichtbaar verminderen van rimpels.

Breng 2x per dag 4 druppels aan, ochtend en avond, op een reeds gereinigde huid. Breng over het gehele gelaat aan met opwaartse bewegingen. Breng aanbevolen crème aan over FGF-2 ACTIVATOR. In de ochtend gevolgd door een zonbescherming voor maximale resultaten. Voor alle huidtypen of etniciteit, ouder dan 20 jaar.

 T705 HA+ Barrier Balm

Balm die een film vormt om het functionering van de natuurlijke barrière van de huid zo effectief mogelijk te herstellen na tijdelijke verstoringen zoals micro-needling chemische peels, micrdermabrasie etc.

Gebruik schone handen, breng een dunne laag op de huid aan, vermijdt het ooggebied. Klop in de huid. Breng dagelijks 2x aan tot de schilfering en/of droogheid is verdwenen. Gebruik gedurende langere tijd zal het funtioneren en uiterlijk van de huid snel veranderen.

T706 HA Hydra-Xyl 3D Mask

Hydraterend en verzachtend masker, verzadigd met een ultra-hydraterend verzachtend serum dat Aquaxyltm en hyaluronzuur bevat. Samengesteld om direct diepe hydratatie te geven en een soepele huid door een verbeterde vocht occlusietechnologie. Zeer geschikt om te verzachten en te gebruiken als nazorg voor esthetische behandelingen zoals micro-needling, microdermabrasie, chemische peels etc.

Open het zakje, verwijder het masker en vouw het uit. Plaats op het gelaat. Verzeker je ervan dat het gehele masker contact maakt met de huid. Laat 10-15 minuten op zodat het serum helemaal wordt geabsorbeerd. Haal daarna het masker van het gelaat. Masseer zachtjes het resterende serum in de huid voor de beste resultaten.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Contactinformatie

Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@lanine.nl
KvK  17093938 
BTW id
NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

Lanine's Blog

No items found.